INTERNATIONAL ACCOUNTMANAGER AUTOMOTIVE

Location: Oldenzaal, The Netherlands

 

 

Werken voor Vernay, veel dan gewoon een baan! 

Kijk je als buitenstaander naar Vernay, dan zie je een prachtig internationaal bedrijf. Wereldleider in de productie van technische rubberprecisieproducten. Je ziet een innovatieve organisatie met een Europese productielocatie in Nederland. In Oldenzaal om precies te zijn. De producten worden gebruikt voor verschillende toepassingen in industrieën zoals: automotive, medical en consumer goods. Kijk je verder, dan zie je dat de (custom made) producten, mede dankzij eigen R&D, van topkwaliteit zijn en elke uitdaging op het gebied van vloeistof controle aan kunnen.

Maar dit is niet de enige reden waarom de medewerkers van Vernay met veel plezier naar hun werk gaan. Vernay is begaan met haar medewerkers, biedt kansen, ontwikkelmogelijkheden en opleidingen. Fouten maken mag, initiatief nemen moet! De cultuur in Oldenzaal kenmerkt zich door nuchterheid, collegialiteit en trots.

 

Een functie met veel ruimte voor Eigen initiated!

Als je op zoek bent naar een functie die volledig voor je is ingevuld d.m.v. een vaste dagindeling, vaste procedures, en veel routinematig werk, dan is deze functie niets voor jou. Het toverwoord in deze functie is dynamiek! Je werkt voor internationale klanten waardoor je regelmatig (25%) in het buitenland bent. In co-design werk je samen met je klanten aan innovatieve en grootschalige projecten. Je denkt met je klant én de interne organisatie over oplossingen, vernieuwing en verbetering. Je gaat aan de slag met een aantal toegewezen global accounts, maar je vindt het ook leuk om nieuwe klanten en projecten op te sporen. Omdat de interne communicatie heel belangrijk is werk je (als je niet in het buitenland zit) vanuit het kantoor in Oldenzaal.

 

 

Persoonlijkheid en leerbereidheid zijn het belangrijkste    

  • Ervaring in automotive mag, maar is niet noodzakelijk
  • Een technisch diploma hoeft niet, technische affiniteit is belangrijk
  • Internationale ervaring mag, maar is niet vereist
  • Talenkennis: Engels en Duits is belangrijk. Frans is een pre
  • Woonachtig op reisafstand van Oldenzaal of verhuisbereid
  • Junior of Senior, voor beide kan het een hele leuke baan zijn

 

 

International werken binnen de enerverende automotive industrie?   

Solliciteer dan via deze link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen Mathijssen via +31 6 15 19 43 18.