Vernay is a trusted fluid control solutions provider to leading OEM’s and emerging companies in all regions of the world. Vernay’s engineers and chemists are recognized throughout the industry for their expertise, and for providing co-designed, custom fluid control solutions that make our customers’ most ambitious product visions a reality. Vernay’s engineered components are used in everyday products including automobiles, printers, lawn & garden equipment and consumer products such as large and small appliances as well as household cleaning products. They can also be found in critical applications including life-saving medical devices, water-saving irrigation systems and cutting edge fuel cell technology. 


 

Vernay Europa B.V. is, ter uitbreiding van het team, voor de afdeling Engineering op zoek naar een nieuwe collega voor onderstaande functie: 

 

Position Title: Projectmanager (fulltime)

Location: Oldenzaal, The Netherlands


Functie:

In deze functie ben jij de generalist met brede technische belangstelling en een sterk organiserend vermogen. Jij vertaalt onze klantwensen naar een gedegen projectplan, leidt onze projecten tijdens de uitgebreide ontwikkelfase en stuurt het multidisciplinaire team aan. Met jouw team vertaal je de functionele klantbehoefte in concrete productoplossingen, worden product- en machinespecificaties opgesteld en het kostprijsniveau berekend.


Parallel aan de ontwikkelfase ontwikkelt het projectteam het productie proces. Jouw team maakt hierbij de vertaalslag naar onze interne organisatie en zorgt voor een juist een tijdige overdracht richting afdeling Operations. Tijdens alle projectfases volg jij nauwgezet de planning en doelstellingen van de verschillende projecten op, je bewaakt de kosten en rapporteert op een strakke en professionele wijze aan het management. Het spreekt voor zich dat je afstemming hebt met de opdrachtgever en alle stakeholders en hen informeert over de projectvorderingen.


De functie, de markt en de werkomgeving zijn zeer dynamisch. Je werkt aan diverse sterk variërende projecten in verschillende fases van ontwikkeling. Succes vereist een vasthoudende en sterke persoonlijkheid van je, opdat je in staat bent projecten gestructureerd te realiseren en gefocust bent op het eindresultaat. Een hoge mate van klant- en doelgerichtheid gaan hiermee gepaard, waarbij je een stevige gesprekspartner bent en snel schakelt. Je bent van nature sociaal en motiveert jouw team. 


Sta jij te popelen om in onze veranderende organisatie aan de slag te gaan en drijft het jou om samen met jouw team successen te boeken, dan maken we graag kennis met je!


Verantwoordelijkheden:

  • eindverantwoordelijk voor het opleveren van technische projecten; 
  • internationaal klantcontact over projectplanning en voortgang; 
  • aansturen van een multidisciplinair team.

 

Profiel:

  • minimaal 7 jaar werkervaring in een technische omgeving, waarvan minimaal 5 jaar als Projectmanager;
  • minimaal een HBO-diploma Werktuigbouwkunde / Autotechniek / Chemische Technologie of een vergelijkbare technische richting;
  • kennis van verschillende projectmanagement methoden: Prince 2 met Agile accent;
  • een overtuigend en initiatiefrijk persoon, goede communicatieve vaardigheden en de ambitie om te werken in een functie waarbij hoge eisen worden gesteld aan je analyserend en probleemoplossend vermogen;
  • leiderschapsvaardigheden, doorzettingsvermogen en creativiteit;
  • uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal. Kennis van de Franse taal is een pré.
 

Wat biedt Vernay?

Bij deze vervolgstap in jouw carrière voorziet Vernay in opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Voor de toegevoegde waarde die jij ons biedt ontvang je van ons een passend basis maandsalaris. Op basis van doelstellingen is een bonus te verdienen. We kennen een 38-urige werkweek, een winstuitkering en fijne collega’s die ernaar uit kijken samen met jou aan de slag te gaan!

 

Bedrijfsomschrijving:

Vernay is een wereldwijd opererende en innovatieve organisatie met meer dan 75 jaar specialistische ervaring in kritische “fluid control” oplossingen. De Nederlandse vestiging in Oldenzaal is toonaangevend als ontwikkelings- en productielocatie voor innovatieve, hoogwaardige producten die oplossingen bieden voor wereldspelers in de automobiel-, medische- en huishoudelijke apparaten industrie. Nieuwe producten worden in nauwe samenwerking met internationaal opererende klanten ontwikkeld, waarna jarenlange serieproductie volgt. Wij doen dit met 200 betrokken collega’s die kennis, kwaliteit, betrouwbaarheid en productontwikkeling samenbrengen. Vernay Europa B.V. in Oldenzaal is één van de twee Europese vestigingen van Vernay Laboratories, Inc. USA. Het succes van onze organisatie is gebaseerd op specialisatie, toepassingservaring en technische ontwikkelmogelijkheden.


Informatie:

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jos Heidkamp, Manager Engineering Europe op nummer 06 - 53 83 45 79.


Interesse:

Heb je belangstelling voor deze functie en acht je jezelf geschikt, mail dan uiterlijk 29 juni 2020 jouw motivatiebrief aangevuld met een Curriculum Vitae naar Germa Niehuis, afdeling HRM via germaniehuis@vernay.com  

Printer Friendly Version:  Projectmanager