Vernay is een wereldwijde innovatieve co-designpartner en producent in de automobielindustrie, gespecialiseerd in technische rubberprecisieproducten. Met deze producten bieden ze oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in de automotive-industrie op het gebied van Fluid Control. Vernay heeft een leidende marktpositie weten te veroveren door nauwe samenwerking met hun klanten op het gebied van productontwikkeling. De Projectmanagers spelen hierin een cruciale rol voor de organisatie. De organisatie kent meerdere productielocaties over de hele wereld. De vestiging in Oldenzaal kent 200 medewerkers en is toonaangevend als ontwikkelings- en productielocatie.


AUTOMOTIVE VACATURE 


Position Title: Shift Manager

Location: Oldenzaal, The Netherlands


Zorg ervoor dat jouw medewerkers optimaal kunnen werken én zich kunnen ontwikkelen! Als Shift Manager bij Vernay haal jij je energie en plezier uit het ontwikkelen van jouw medewerkers en het samen behalen van aansprekende resultaten. Zie jij uitdaging in het verder ontwikkelen van je eigen leiderschapsvaardigheden? Dan zoeken wij jou voor de functie van Shift Manager bij Vernay in Oldenzaal!


Wie is Vernay Europa BV?

Vernay is een wereldwijde innovatieve co-designpartner en producent van technische rubberprecisieproducten. Met hun producten bieden ze oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in de automotive, medical, consumer goods en printer industrie op het gebied van vloeistofcontrole. Het succes van Vernay is gebaseerd op specialisatie, toepassingservaring en technische ontwikkelingsmogelijkheden, maar vooral ook op de kracht van de mensen!


Jouw rol

Als Shift Manager ben jij verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van het productieproces binnen jouw eigen team. De productieafdeling heeft een sterke focus op optimalisatie en professionalisering van de interne processen. Jij weet de lijnen uit te zetten en de medewerkers in jouw team te coachen en te motiveren.
 
De kwalitatief hoogwaardige producten dienen op tijd, volgens de geldende kwaliteitseisen en tegen minimale kosten, geproduceerd en geleverd te worden. Hierbij staat een veilige werkomgeving voorop. Het continu verbeteren op het gebied van veiligheid en milieu, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten is gebaseerd op een wereldwijd centraal Lean Manufacturing programma. Tussen de vier producerende wereldwijde vestigingen wordt veelvuldig kennis uitgewisseld over deze onderwerpen. Jij bent verantwoordelijk voor het vertalen van deze verbeterprogramma’s naar werkbare oplossingen binnen het team. Daarnaast kom je samen met je teamleden ook met initiatieven die een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en veiligheid.

In totaal werken er op de vestiging in Oldenzaal zo’n 200 medewerkers. Vernay hanteert een 3-ploegenstructuur. Je maakt deel uit van een team van 6 Shift Managers en geeft direct leiding aan een team van 15-20 medewerkers. Je rapporteert aan de Manager Operations van Vernay in Oldenzaal. 

 

Wat krijg jij ervoor terug?

Werken bij Vernay betekent uitdagend werk in een open, flexibele werksfeer met korte communicatielijnen. Je krijgt een prima salaris op basis van jouw ervaring en opleidingsachtergrond. Daarnaast hanteert Vernay een zeer aantrekkelijke pensioenregeling én een winstdelingsregeling.


Wat ga jij doen?

 • Het coachen, inspireren, begeleiden en direct aansturen van 15-20 medewerkers bestaande uit Operators 
 • Functioneel stuur je ook de monteur Technical Services aan 
 • Jij zorgt ervoor dat de dagelijkse KPI’s gerealiseerd worden op gebied van veiligheid, milieu, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten 
 • Jij bent verantwoordelijk voor het vertalen de productie-filosofie van Vernay naar het team met behulp van tools en methodieken (bijv. Lean Manufacturing en 5S) 
 • Jij draagt zorg voor een kosteneffectieve personeelsinzet 
 • Jij geeft leiding en richting aan de dagelijkse Sunrise & Sunset meetings 
 • Jij zorgt voor de verdere professionalisering van processen en ontwikkeling van medewerkers

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Je hebt een afgeronde HBO- opleiding bij voorkeur in technische richting 
 • Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, binnen een internationaal opererende industriële organisatie 
 • Goede beheersing in woord en geschrift van de Engelse en Duitse taal is een vereiste 
 • Kennis van en ervaring met Lean Manufacturing, 5S en Resource-planning 
 • Kennis en ervaring met ERP-systemen

Waar ben jij sterk in?

 • Jij weet jouw mensen mee te nemen in veranderingsprocessen 
 • Jij bent gedreven, weet door te zetten en bent daadkrachtig 
 • Jij hebt een sterke wil om continu te verbeteren en focust je op resultaat

Extra informatie

 • Aantal uren | 40 
 • Een Talent Scan of assessment maakt onderdeel uit van deze procedure

 

Is dit jouw nieuwe uitdaging? 

Solliciteer dan hier 

Vragen en/of sollicitaties uitsluitend via Eqib | The Human Factor 

Eqib | The Human Factor Pieter Bas van Vliet 

Tel.: 074 349 40 74 E-mail: pb.vanvliet@eqib.nl       www.eqib.nl