Vernay is a trusted fluid control solutions provider to leading OEM’s and emerging companies in all regions of the world. Vernay’s engineers and chemists are recognized throughout the industry for their expertise, and for providing co-designed, custom fluid control solutions that make our customers’ most ambitious product visions a reality. Vernay’s engineered components are used in everyday products including automobiles, printers, lawn & garden equipment and consumer products such as large and small appliances as well as household cleaning products. They can also be found in critical applications including life-saving medical devices, water-saving irrigation systems and cutting edge fuel cell technology. 

 


 

Position Title: Technisch Projectleider, (full-time)

Projectmanagement gecombineerd met technische inhoud 

Location: Oldenzaal, The Netherlands

 

Functieprofiel

Als Technisch Projectleider leid je tijdens de uitgebreide ontwikkelfase,  projecten en werk je nauw samen met een multifunctioneel intern team, leveranciers en klanten om het functionele product te definiëren en te verifiëren. Je stelt een projectplanning op en komt deze conform doelstelling overeen. Je vertaalt functionele klantbehoefte in concrete productoplossingen. Je stelt product- en machinespecificaties op en berekent kostprijsniveaus. Parallel aan de ontwikkelfase ontwikkel je het productie proces. Je maakt de vertaalslag van klantbehoefte naar interne organisatie en zorgt voor een juiste en tijdige overdracht richting afdeling Operations. De functie, de markt en de werkomgeving zijn zeer dynamisch. Je werkt aan diverse sterk variërende projecten in verschillende fases van ontwikkeling. Succes vereist een vasthoudende en sterke persoonlijkheid van je, opdat je in staat bent projecten gestructureerd te realiseren. Een hoge mate van klant- en doelgerichtheid gaan hiermee gepaard, waarbij je een stevige gesprekspartner bent.

 

 

Verantwoordelijkheden 

▪     Eindverantwoordelijk voor het opleveren van technische projecten

▪     Internationaal klantcontact over projectplanning, -voortgang en technische inhoud

▪     Aansturen van een multi-disciplinair team

▪     Verzorgen en bijhouden van projectadministratie en projectdocumentatie

▪     Rapporteren aan de Manager Engineering

 

Wij vragen 

▪     Een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau, richting Werktuigbouwkunde, Autotechniek of vergelijkbare technische richting. Aanvullende opleiding(en) op het gebied van Lean Six Sigma is/zijn een pré

▪     Minimaal 2 jaren werkervaring in een technische projectomgeving in een (internationaal opererend) industrieel bedrijf

▪     Een generalist met brede technische belangstelling en sterk organiserend vermogen

▪     Een overtuigend en initiatiefrijk persoon, goede communicatieve vaardigheden en de ambitie om te werken in een functie waarbij hoge eisen worden gesteld aan je analyserend en probleemoplossend vermogen

▪     Leiderschapsvaardigheden, doorzettingsvermogen en creativiteit

▪     Uitstekende beheersing van de Engelse en Duitse taal. Kennis van de Franse taal is een pré

▪     Ervaring in de rubber- en kunststofindustrie alsmede in de automobiel industrie (ISO-TS 16949) is een pré maar geen must

 

Een ideale kans voor een gedreven en ambitieuze technische professional die zichzelf wil ontwikkelen op het terrein van projectmanagement. Binnen Vernay staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel en samen met jouw leidinggevende wordt er een realistisch ontwikkelpad opgesteld. Je bent bereid om in jezelf te investeren,  zowel technisch-inhoudelijk als qua projectmanagement-vaardigheden. Je gaat samenwerken met een ervaren en mensgerichte Manager Engineering.

 

HBO-starters met veel ambitie en een daadkrachtige persoonlijkheid worden van harte uitgenodigd om ook te solliciteren!

 

Bedrijfsomschrijving

Internationale reputatie, Twentse nuchterheid. Dat is Vernay in Oldenzaal. Als Europees Hoofdkantoor van deze wereldwijd opererende organisatie wordt er elke dag met 300 collega’s gewerkt aan hoogwaardige innovatie oplossingen voor wereldmerken in Automotive en medische- en huishoudelijke apparatuur. Vernay brengt innovatie, expertise en kwaliteit samen om tot de allerbeste oplossingen voor auto’s en apparatuur van morgen te komen.

 

Nieuwe producten worden in nauwe samenwerking met internationaal opererende klanten ontwikkeld, waarna jarenlange serieproductie volgt. Het succes van de organisatie is gebaseerd op specialisatie, toepassingservaring en technische ontwikkelmogelijkheden, maar vooral op de kracht van de mensen.

 

Geïnteresseerd?

Vernay heeft aan Siebert & Wassink opdracht gegeven om de juiste kandidaat te werven en selecteren. ‘Organisaties met talent versterken’ is de bedoeling van Siebert & Wassink Personeelsadvies. Met een breed palet aan HR instrumenten, waaronder assessments, werving & selectie, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, coaching en outplacement, helpt Siebert & Wassink organisaties om het juiste talent te scouten, optimaal te benutten en teamsucces duurzaam te vergroten. Als businesspartner van haar klanten in Twente en De Achterhoek, doet Siebert & Wassink alles wat het resultaat nodig heeft.

 

Neem voor meer informatie contact op met onze adviseur Pieter-Bas van Vliet (053-4803550).

Solliciteren doe je hier.